Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό. Keep your mind open.

CLOCK

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Άρης Σταθακης


Αναμφίβολα ένας από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς και δημοσιογράφους που είχαμε την τιμή να θαυμάσουμε στην τηλεόραση και στην βουλή ήταν ο Άρης Στηθικής. Γεννήθηκε στις 25 Μάρτιου του 1943 στον Ασωπό Λακωνίας και σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική. Λάτρης του αυτοκίνητου ,της κυκλοφοριακής αγωγής και της ασφαλούς οδήγησης. Ήταν από τους ανθρώπους που θέληση να αλλάξει την Ελληνική πραγματικότητα και την μόρφωση των Ελλήνων πάνω σε αυτούς τους τομείς. Ακόμα και σαν βουλευτής δεν σταμάτησε να προσπαθεί για αυτά καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος. Εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. στις εκλογές του 2004 και του 2007. Είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, πρόεδρος του Οργανισμού Οδικής Ασφάλειας του Δήμου Αθηναίων από το 2000, πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ελέγχου στάθμευσης από το 2003, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας από το 1996, πρόεδρος Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτων, γενικός γραμματέας Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων, αλλά και οδηγός αγώνων αυτοκινήτων. Συνεργάστηκε με πλήθος μέσων ενημέρωσης, όπως η «Απογευματινή», τα περιοδικά «Πίστες και Δρόμοι», «Auto-Εξπρές», «4 Τροχοί», «Car & Driver», την ΕΤ1 και τον ΑΝΤ1.
Το 1992 πήρε το βραβείο Δημοσιογραφίας “για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, με το σκεπτικό ότι “έμαθε τους Έλληνες να φορούν ζώνες ασφαλείας και κράνη”.

Ο Άρης Σταθακης είναι  ένας από τους ανθρώπους στην Ελλάδα που είχε επίπεδο και η παρουσία του από την τηλεόραση άφησε μεγάλο κενό σε όλους μας

http://www.zougla.gr
http://www.kathimerini.gr
http://www.makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts