Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό. Keep your mind open.

CLOCK

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Mr. T -I Pity the Fool


Ο Mr. Τ γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1952, στο σκληρό γκέτο του Σικάγο. Είναι ο δεύτερος νεότερος από τα δώδεκα παιδιά (έχει τέσσερις αδελφές και επτά αδελφούς). Ο πατέρας του, Nathaniel Tureaud, έφυγε όταν η Laurence ήταν 5 ετών και η μητέρα του ανάθρεψε την οικογένεια με μια σύνταξη 87 δολαρίων το μήνα σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων. Οι αδελφοί του Mr. Τ τον ενθάρρυναν να δημιουργήσει το σώμα του για να επιβιώσει στην περιοχή. Έχει σχολιάσει, "Αν νομίζετε ότι είμαι μεγάλος, θα πρέπει να δείτε τους αδελφούς μου!" Η μητέρα του είναι θρησκευτική γυναίκα που τον επηρέασε έντονα. Λέει: "Όποιος δεν αγαπά τη μαμά του δεν μπορεί να είναι φίλος μου." Ήταν ένας μέσος φοιτητής στο σχολείο. "Τις περισσότερες φορές," λέει, "κοίταζα έξω τα παράθυρα, απλώς αφηρημένα. Δεν μελέτησα πολύ γιατί έχω μια φωτογραφική μνήμη." Ήταν παιδί με καλή συμπεριφορά (ανησυχούσε για το πώς θα αισθανόταν η μητέρα του αν κατέληγε Φυλακή, και έμεινε έξω από το πρόβλημα). Παρακολούθησε το Επαγγελματικό Γυμνάσιο Dunbar. Ήταν αστέρας ποδοσφαίρου, μελέτησε πολεμικές τέχνες και ήταν τρεις φορές πρωταθλητής πάλης στην πόλη. Κέρδισε υποτροφία στο ποδόσφαιρο από το Πανεπιστήμιο Prairie View A & M στο Τέξας, αλλά των εδίωξαν μετά από ένα χρόνο.
Συμμετείχε στον κόσμο της επαγγελματικής πάλης το 1985-86 και 1994-95. Ήταν ο συνεργάτης της ομάδας του Hulk Hogan στο πρώτο WrestleMania (1985), νικώντας την ομάδα των Paul Orndorff και Roddy Piper στις 31 Μαρτίου 1985. Η διαμάχη του με τον Piper συνεχίστηκε στο WrestleMania 2 (1986), όπου νίκησε τον Piper σε αγώνα πυγμαχίας. Ο κ. Τ επέστρεψε στο WWF ως ειδικός διαιτητής επισκεπτών το 1987, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τον κόσμο της πάλης. Επτά χρόνια αργότερα, επανεμφανίστηκε ως ειδικός διαιτητής για έναν αγώνα Hogan-Ric Flair, τον Οκτώβριο του 1994. Έμεινε με τον Hogan για μερικούς αγώνες πριν επιστρέψει στο σκοτάδι.
Ο Mr. T ανέβηκε στη φήμη το 1982 με την εμφάνισή του στο Rocky III ως διεκδικητής του  πρωταγωνιστή Rocky με το όνομα Clubber Lang, στη συνέχεια έγινε πραγματικότητα ένα αστέρι το επόμενο έτος με το ρόλο του ως B.A. Baracus στην τηλεοπτική σειρά  A-Team. Λιγότερο γνωστός με το πραγματικό του όνομα, η Laurence Tureaud, ο Mr. Τ ήταν πάντα παρόν σε τηλεοπτικές οθόνες για περισσότερο από μια δεκαετία κυριαρχίας. Το αστέρι του πέφτει σε κάποιο βαθμό κατά τη διάρκεια των ετών, αφήνοντας ακροατήρια σε όλο τον κόσμο να αναρωτιούνται: Εδώ είναι η αλήθεια για το τι συνέβη στον κύριο Τ ...
                                         
                                                ROCKY III

 The Truth About What Happened To Mr. T





ΠΗΓΗ http://www.imdb.com/name/nm0001558/bio

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts