Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό. Keep your mind open.

CLOCK

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΆΚΗ ΤΣΟΧΑ




    Είσαι κλέφτης, βιαστής, έμπορος ναρκωτικών, δολοφόνος? Μην φοβάσαι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για να σε βγάλει έξω. Έτσι λοιπόν και ο κ. Άκης Τσόχας για λογούς υγείας αποφυλακίζεται και καλείται να δώσει εγγύηση 200.000 ευρώ. Γνωρίζω ότι ουσιαστικά δεν έχει κανένα νόημα να είναι στην φυλακή ένας άνθρωπος 85 ετών. Πλέον δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Αυτό είναι λογικό μόνο αν σκεφτείς ότι κανένας άλλος δεν μπήκε. Γεγονός που ακυρώνει κάθε λογική ή άποψη στο θέμα αυτό.
    Τι νόημα όμως θα είχε η κράτηση του Άκη Τσόχα στην φυλακή. Για έμενα θα είχε πολλούς λογούς.

  • Πρώτον γιατί τις φυλακής τα σιδερά είναι για τους λεβέντες και όπως θυμάστε ο συγκεκριμένος είχε περίσσευμα από αυτή.
  • Δεύτερον ο παραδειγματισμός, αλλά για να υπάρξει παραδειγματισμός το παράδειγμα πρέπει να είναι παραπάνω από ένα.
  • Τρίτον για λογούς ενοχής. Αν είναι αθώος τότε ποιος ο λόγος να το φυλακίσεις.

    Το τελευταία χρόνια έχω γίνει και δύσπιστος και καχύποπτος. Έμενα αυτή η εικόνα με τον Άκη στο καροτσάκι μου παραπέμπει άλλου. Αυτό που νομίζω είναι ότι ο Άκης βγήκε γιατί ήταν καλό παιδί και κράτησε το στόμα του κλειστό. Στην ουσία δεν νομίζω ότι ήταν και σε κανένα κελί 2μΧ1μ όπως έχουν οι Άγγλοι τους επαναστάτες του ΙRA. Φαντάζομαι ότι ο κορυδαλλός έχει και ειδικές πτέρυγες για επίσημα πρόσωπα. Από την άλλη όμως αν δούμε και το οικονομικό όφελος τον 200.000 ευρώ, μπορείς να πεις ότι είναι και κέρδος για τα Ελληνικά ταμεία. Ίσως δοθούν στους συνταξιούχους σαν δώρο για το Πάσχα. Κέρδος το όποιο μάλλον δεν θα το δούμε καθώς ο κ. Άκης Τσόχας δεν έχει πλέον λεφτά και θα κάνει ένσταση για να μην τα δώσει. Άσχετα αν θα παίρνει κανονικά την βουλευτική σύνταξη. Σε αυτούς αν μου επιτρέπεται ούτε του ΟΓΑ δεν θα έπρεπε να δίνουμε.
    Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως το έχω αναφέρει σε παλιότερη ανάρτηση, δημιουργήθηκε για να σώσει το δικομματισμό. Έναν δικομματισμό ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καθώς με τις πράξεις του μόνο εκεί μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο. Το πείραμα επέτυχε και ο ασθενής είναι έτοιμος να αποβιώσει. Εγώ τον πόνο μου τον  έβγαλα τα σχόλια δικά σας.
   


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts