Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό. Keep your mind open.

CLOCK

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Είναι το PTC η λύση στο οικονομικό πρόβλημα?





PTC=Pay To Clik. Πρόκειται για σελίδες του διαδικτύου στις οποίες κάνεις μια εγγραφή και βλέποντας διαφημίσεις πληρώνεσαι. Πριν προλάβετε να ενθουσιαστείτε θα δούμε λίγο τι είναι αυτό που συνολικά προσφέρουν.Υπάρχουν παρά πολλές σελίδες οι οποίες έχουν τέτοιου είδους παροχές. Πολλές από αυτές είναι αναξιόπιστες και άλλες είναι αξιόπιστες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που κοιτάμε να έχουν είναι η άμεση πληρωμή. Αυτό για ευνόητους λογούς. Οι αποδόσεις  από τέτοιες σελίδες ξεκινούν από τα 0,025 USD και πολλές σελίδες υπόσχονται έως και 100 USD την ημέρα. Μπορεί να είναι αληθινή μια τέτοια υπόσχεση? Υπό ορισμένες συνθήκες ναι. Τα PTC ξεκινώντας σου δίνουν 0,025 USD καθημερινά βλέποντας κάποιες διαφημίσεις οι οποίες σε απασχολούν περίπου 10 λεπτά στο σύνολο. Αμέσως μπορείτε να καταλάβετε ότι οι αρχικές απολαβές είναι περίπου 0,15USD/ώρα. Αυτό όμως αλλάζει με τέσσερις τρόπους οι όποιοι είναι οι εξής
1.       Αλλαγή σε συνδρομή Golden. Με αυτήν απολαμβάνεις πολύ υψηλές αποδόσεις σε διαφημίσεις σε σχέση με την Free συνδρομή.
2.       Αμέσους referrals είναι όσους προτείνεται να μπουν στην σελίδα από ένα banner το όποιο μπορείτε να το μοιράζεται όπου θέλετε.
3.       Νοικιασμένους referrals τους οποίους νοικιάζεται και σας δίνουν ότι και οι άμεσοι αλλά αυτούς τους πληρώνεται κάθε μηνά.
4.       Από μικροεργασιες οι οποίες είναι αποδοτικές και ανεβάζουν κατακόρυφα τα κέρδη σε σχέση με τις διαφημίσεις.
Αυτά είναι όσα πρέπει να ξέρετε για τα PTC sites.Αυτό που μπορώ να σας προτείνω για να μην χάνεται άδικα τον χρόνο σας είναι να μην ασχολείστε με παραπάνω από ένα site. Το μοναδικό που μπορώ να σας προτείνω το όποιο είναι από το 2008 και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας είναι το NEOBUX. Η στρατηγική που θα ακλουθήσατε είναι δικό σας θέμα. Εγώ προτείνω να έχετε υπομονή κάνεις δεν έγινε πλούσιος σε μια μέρα. Ξεκινήστε σταθερά βλέποντας διαφημίσεις  καθημερινά αλλά μην σπαταλάτε υπερβολικό χρόνο. Δείτε το σαν παιχνίδι παρασύρετε και ένα φίλο έτσι ώστε να κάνετε και συγκρίσεις μεταξύ σας. Μην βιαστείτε να αγοράσετε referrals. Αυτό διότι είναι καλό να μαζέψετε ένα ποσό και να αναβαθμίσετε την συνδρομή σας πρώτα. Από την άλλη το NEOBUX δίνει και πόντους με τους οποίους μπορείτε να ανανεώσετε τους referrals χωρίς να δίνεται από το υπόλοιπο σας.

Τώρα πολλοί από εσάς μπορείτε να θεωρείται αστείο το ποσό αλλά σε γενικές γραμμές επειδή υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται, το σύνολο των χρημάτων που έρχονται στην χωρά από τέτοια site δεν είναι αστείο. Το βασικότερο είναι χρήμα που μπορείς να το παράγεις από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.

https://img.neobux.com/imagens/banner9.gif

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts