Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό. Keep your mind open.

CLOCK

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..........1961-2011




Τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας προκαλούνται από τα βλήματα που μας κυβερνούν . Το 1961 μια πρωτότυπη πορεία υπομηχανικών από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα με τα πόδια θα αναδείξει τα προβλήματα για τα επαγγελματικά δικαιώματα. Το 2011 50 χρόνια το βίντεο αυτό θα θυμίζει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων των Τ.Ε.Ι.
Πλέον μετά από 55 χρόνια χωρίς ουσιαστικές αλλαγές το κράτος συνεχίζει να μην εναρμονίζεται με τις ευρωπαϊκές οδηγείς. Όποτε μένει μόνο μια λύση επειδή είναι περίοδος στις οποίες οι μαθητές συμπληρώνουν τα μηχανογραφικά τους είναι ακραία αλλά απαραίτητη λύση, να μην συμπεριλήφθη κανένα ΤΕΙ στα μηχανογραφικά των μαθητών. Πρώτον διότι δεν θα αποκτήσουν ποτέ τα δικαιώματα των Πανεπιστήμιων και δεύτερων ότι κερδίσουν δεν θα είναι περισσότερο από ότι θα έχουν τα ιδιωτικά κολέγια.
Γνωρίζω ότι είναι ακραία δήλωση η απαίτηση αλλά πλέον αυτό που η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. θεώρει ότι δεν λέγεται πρέπει να αποτυπωθεί στα μηχανογραφικά των μαθητών. Μόνο και μόνο αυτοί μπορούν να αποφασίσουν πιο θα είναι το μέλλον τους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts