Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό. Keep your mind open.

CLOCK

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Κεν Μπλοκ - Ken Block




Γεννήθηκε στις 21 Νοέμβριου του 1967, καταγεται από το Λονγκ Μπιτς, της Καλιφορνια. Εχει υψος 1,83 m και βαρος 84 kg. Η καριερα του ξεκινησε το 2004 και από τοτε δεν εχει σταματησει να ανεβενει. Το προσφατο βιντεο του Κεν Μπλοκ εκανε 6.5 εκατομυρια  θεασεις σε δυο μερες.Ο Κεν Μπλοκ είναι επαγγελματιας οδηγος αγωνων στην ομαδα Hoonigan Racing Division η οποια είναι παλαιοτερα γνωστη ως Monster World Rally Team. O Κεν Μπλοκ είναι και ενας από τους ιδρυτες της DC Shoes η οποια ιδρυθηκε το 1994 και συνεργαζεται με την εταιρια  Quiksilver. Ο Κεν ασχολειται επισης με το skateboarding, snowboarding, and motocross.
Η καριερα του από το 2005
2005
Το 2005, Block ξεκίνησε Εθνική του ράλι καριέρα με την ομάδα του Βερμόντ σπορ.Βερμόντ Sportscar ετοιμάσει ένα 2005 Subaru WRX STi για Block να ανταγωνιστεί. Πρώτη εκδήλωση της σεζόν ράλι ήταν Sno * Drift , όπου έφτασε μέχρι το τελείωμα έβδομη συνολικά και πέμπτη στον Όμιλο Ν τάξη.Κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2005, Block είχε πέντε κορυφαίες πέντε τέρματα και την τρίτη θέση συνολικά στην ομάδα Α κατηγορίας και τέταρτη συνολικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Αμερική.Στο τέλος του πρώτου έτους ράλι του, Κεν μπλοκ είχε κερδίσει το Ράλι Αμερική Rookie της χρονιάς.
2006
Το 2006, Block μαζί με DC ράλι συμπαίκτη του Travis Pastrana υπέγραψε νέα χορηγία συμφωνία με την Subaru .Μέσα από αυτή τη συμφωνία με την Subaru, οι συμπαίκτες έγινε γνωστή ως "Subaru Rally Team USA." Με τη νέα σεζόν ράλι, μπλοκ πήρε επίσης ένα ολοκαίνουργιο Βερμόντ Sportscar προετοιμαστεί 2006 Subaru WRX STi. ο αγωνίστηκε στην πρώτη X Games εκδήλωση ράλι στα X Games XII .Στο διαγωνισμό, μπλοκ κατέληξαν τερματίζοντας τρίτος για να πάρει το χάλκινο. Πήγε για να ανταγωνιστεί στο Ράλι Αμερική Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2006, όπου τερμάτισε δεύτερη συνολικά.
2007
Το 2007, Block διαγωνίστηκαν στο X Games XIII εκδήλωση ράλι, όπου τοποθέτησε το δευτερόλεπτο συνολικά και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2007 Rally America, Block τερμάτισε τρίτη συνολικά.Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, Block τέθηκε επίσης σε μερικούς γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι ? Ράλι Μεξικό και Ράλι Νέας Ζηλανδίας .στο Ράλι Νέας Ζηλανδίας, Block καταγράφονται δύο top-πέντε φορές το στάδιο της τάξης του Ομίλου Ν.στο τέλος του 2007, Block είχε επιτευχθεί 19 βάθρα και 8 συνολικά νίκες σε εκδηλώσεις ράλι.
2008
Το 2008, Block ήταν εφοδιασμένο με ένα ολοκαίνουργιο ράλι προετοιμαστεί 2008 Subaru WRX STi να ανταγωνιστεί. Αποκλεισμός αποφάσισε να ανταγωνιστεί στα Rallye Baie-des Chaleurs της καναδικής Rally Championship να κερδίσει κάποια εμπειρία με το νέο 2008 ράλι το αυτοκίνητό του και να προετοιμαστεί για τις Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι αργότερα μέσα στο έτος.Αποκλεισμός κέρδισε την πρώτη καναδική νίκη ράλι του στη εκδήλωση.Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη εκδήλωση για το νέο αυτοκίνητο.Αποκλεισμός και του συνοδηγού δεν ήταν σε θέση να πάρει οποιαδήποτε σημεία πρωτάθλημα στην εκδήλωση οφείλεται στο ότι δεν έχουν μια καναδική άδεια ανταγωνισμού. Αποκλεισμός διαγωνίστηκαν ο ανταγωνισμός ράλι Νέας Υόρκης ΗΠΑ και τερμάτισε στην πρώτη θέση.στο διαγωνισμό XIV ράλι X Games, Block τελειώσει ισοπαλία για την τρίτη θέση με τον Dave Mirra .Αυτό το περιστατικό οφειλόταν σε δύο ανταγωνιστές που έχουν προβλήματα με το αυτοκίνητό τους. Block, ο οποίος έκανε τα ημιτελικά της διοργάνωσης, είχε ένα ψυγείο πρόβλημα μετά την προσγείωση του αυτοκινήτου αδέξια σε ένα άλμα. Με δύο χάλκινα θέση των ανταγωνιστών στην κατεστραμμένα αυτοκίνητα σε θέση να ανταγωνιστούν, τα μετάλλια απονεμήθηκαν σε δύο από αυτές.
Αποκλεισμός αγωνίστηκε στο Ράλι Αμερική Εθνικό πρωτάθλημα του 2008, η οποία συνήφθη στις 17 Οκτωβρίου 2008. Στην εκδήλωση, τερμάτισε δεύτερη συνολικά με μια ισχυρή νίκη στην τελευταία περίπτωση. Στο στάδιο της λίμνης Superior Performance Ράλι, Block τερμάτισε πάνω από ένα λεπτό μπροστά από το επόμενο πλησιέστερο ανταγωνιστή του και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση συνολικά. Έπειτα επάνω για Block αυτή τη σεζόν ράλι είναι τρεις εκδηλώσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.
2009
Αποκλεισμός, εμφανίστηκε σε ένα τμήμα της αυτοκίνησης εκπομπή Top Gear .Αποκλεισμός γυρίστηκε το χτύπημα YouTube βίντεο "Gymkhana 2", καθιστώντας την πιο ιογενή βίντεο του 2009, καθώς και την πώληση περισσότερα παπούτσια DC με αυτό το "informercial
2010
Δοκιμή μπλοκ Ford Fiesta για το 2010 Rally America σεζόν
Αποκλεισμός οδήγηση ενός Ford Focus RS WRC 08 στο 2010 Rallye de France
Στις 6 Ιανουαρίου 2010, η Monster World Rally Team ανακοίνωσε Block ως οδηγό τους επιλεγμένους γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι , στην οποία θα αγωνίζεται την Monster / Ford Racing Focus RS WRC 08. Το αυτοκίνητό του θα προετοιμαστεί και να τρέξει από το Βορρά της Αγγλίας με βάση M-Sport , ο οποίος προετοιμάζει επίσης τις επίσημες Ford WRC αυτοκίνητα. Θα πρέπει να τρέχει ταυτόχρονα στην έκτη σεζόν της Αμερικής Πρωτάθλημα Ράλι σε μια ανοικτή κατηγορία Ford Fiesta , καθώς και το πέμπτο X-games του. Block θα είναι επίσης ο πρώτος Αμερικανός οδηγός στην εκστρατεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Στις 27 Φεβρουαρίου, Μπλοκ κέρδισε το Ράλι στο 100 Acre Wood ( Rally America ) για την 5η συνεχόμενη φορά. Αυτό έσπασε το ρεκόρ που κατέχει ο John Buffum .Αποκλεισμός σήμερα εκπαιδεύεται από τον πρώην οδηγό εργοστάσιο της Ford Markko Martin . Στο Ισπανία αγώνα, κέρδισε το πρώτο 2 πόντους του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι .
2011
Στις 23 Μαρτίου, Block και του συνοδηγού Alex Gelsomino μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αφού έλασης τους Ford Fiesta RS WRC κατά το στάδιο shakedown του 2011 Rally de Portugal στο Faro , Πορτογαλία .Ένας εκπρόσωπος της Monster ομάδας World Rally αργότερα δήλωσε ότι οι δύο άνδρες ήταν μια χαρά.
2013
Δείτε επίσης: 2013 σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι
Την πρώτη του κούρσα του 2013 σεζόν, Block σκόραρε καλά, μπαίνοντας top-ten στη μεξικανική ράλι , λαμβάνοντας έτσι την πρώτη έξι σημεία του για το πρωτάθλημα και να σκοράρει ένα best-ποτέ 7ο συνολική φινίρισμα.
2014
Δείτε επίσης: 2014 σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι
Ken Block συμμετείχε στο WRC βρίσκεται στην Catalunya, Ισπανία. Ήταν στην 10η θέση μέχρι το τελευταίο στάδιο, όπου υπέστη ένα κλατάρισμα ελαστικού και έχασε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Τερμάτισε στην 12η θέση.
2015
Ken Block συνέχισε να ανταγωνιστεί στην παγκόσμια RallyCross Championship. Έβαλε επίσης περισσότερο χρόνο στη διαχείριση της εταιρείας Hoonigan. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει οποιαδήποτε στιγμή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με το πρώτο από το 2009.
2016
Ανακοινώθηκε, Ken Block θα αγωνιστεί με πλήρη απασχόληση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RallyCross για το 2016 εποχή


Η καριέρα του Καίν θα συνεχίσει να ανεβαίνει αφού έχει ακόμα πολλά μέρη να γυρίσει. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να τον δούμε να κάνει τα ακροβατικά του στην Ελλάδα ίσως στους δρόμους της Αθηνάς και αν θέλετε στους δρόμους της Καστοριάς οι όποιοι έχουν πολλά να προσφέρουν…



Περισσότερα βίντεο του Ken Block

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts