Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό. Keep your mind open.

CLOCK

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ
Πολλά είναι αυτά που θα ακούσαμε για την επίσκεψη του πλανητάρχη Ομπαμα στην μικρή ψωροκώσταινα. Ελαφρύνσεις χρέους, θεωρίες συνομωσίας ,εθιμοτυπικές συναντήσεις κ.τ.λ.
Καλό είναι να μην πιστέψετε τίποτα από όλα αυτά διότι την αλήθεια μονό το iF κατέχει, με τα μέσα που έχει και στις Η.Π.Α. Έχουμε πληροφορίες που ακόμα και ο Παπαχελας θα ζήλευε και θα σκότωνε για να τις αποκτήσει. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά, πάρτε μερικά ποπ κορν ή πασατέμπο το αγαπημένο αναψυκτικό και δώστε προσοχή.
Ο Ομπαμα ήρθε στην Ελλάδα τυπικά για ένα και μονό λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από αυτό το παλιοθήλυκο. Ναι καλά καταλάβατε αυτή την Τζολι λεμέ που άμα βγάλεις το ζ και το κάνεις σ θα γίνει… Τέλος πάντων συνεχίζουμε. Ο Ομπαμα λοιπόν ήρθε να πείσει τον Αλέξη να μην αφήσει την κ. Τζολι μονή της να προχωρήσει χωρίς της δεσμεύσεις που ο Αλέξης της έχει δώσει. Το Hollywood δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς την Ατζελινα του είπε. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς την αδυναμία που έχει στους προσφυγές και να τους κρατάς στην Ελλάδα μονό και μονό για να  μην να φύγει η Αντζελινα από εδώ. «Same Alex you are disgrace» ήταν ακριβώς τα λόγια του πρόεδρου Ομπαμα. Ο Πρόεδρος τον Η.Π.Α. υποσχέθηκε στον Αλέξη να στείλει βοήθεια με τουρίστες για την νέα χρόνια. Επίσης για χάρη της Άντζελας θα μιλήσει στην Ε.Ε. για την ελάφρυνση του χρέους. Θα κατασκευάσει αγωγούς αερίου στην χωρά μας θα κάνει στρατιωτικές βάσεις, θα δώσει το ΚΨΜ από τα πλοία του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στο Αιγαίο σε Ελληνικά χεριά και θα λύσει και το Κυπριακό. Όλα αυτά θα κάνει ο Πρόεδρος μοναδική προϋπόθεση να αφήσει ο Αλέξης την Αντζελινα. Άλλωστε ποιος ο λόγος να μην φορά γραβάτα ο Αλέξης. Αν ήταν κάτι σοβαρό ίσως μιλούσε και λίγο Αγγλικά ο Αλέξης για να δείξει και την πρόοδο που έκανε στο φροντιστήριο.
Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι διότι η Άντζελα νιώθει σιγουριά διπλά σε αυτόν. Είναι η ειλικρινά, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που δεν μπορεί να απαρνηθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός ή οποία έχει δέσει χειροπόδαρα την τηλεοπτική Λαρα Κροφτ. Υποσχέθηκε όμως για χάρη του Hollywood θα ρίξει μια χυλοπίτα σε αυτήν μονό αν γυρίσουν ταινία τον βίο του Άρη Βελουχιώτη. Η αριστερά νίκησε και χωρίς γραβάτα!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts